fredag den 10. maj 2013

1D i Stockholm

Så er man tilbage fra en god tur i Stockholm.

Jeg var sammen med min mor i Stockholm for, at se mine støreste idoler, drengene fra One Direction.

De var virkelige gode og de ved hvordan, de skal leverer et show som er pengene værd.

Vi fløj fra Aalborg lufthavn om formiddagen til Københavns lufthavn og derefter Stockholm.
Efter vi tog Arlanda express som er et tog, der kører 200 km/t,og derfter checkede vi ind på hotellet og var der indtil omkring ved 17:00 tiden. Vi vendte derefter kursen mod banegården, da vi skulle have nogle billetter til toget.

Det tog noget tid, da der var mange mennesker på det tidspunkt, men vi kom derud efter noget tid og hold nu k..... der var mange directioners rundt om arenaen. Vi stod i kø i 1:45 time for at komme ind i selve arenaen og derefter var der lidt ventetid inden Camryn som var opvarmningssolisten gik på. Efter 6 numre var hun færdig og så skulle vi igen vente, men der var musikvideoer fra Olly Murs, Little Mix,  5SOS og reklamer på jeg tror de 7 storskærme der var i salen.

Lige pludselig vinkede to af drengene (kunne ikke se hvem grundet afstanden fra scenen og vores pladser) fra et hjørne i scenen og pigernes skrig gik amok.

Efter det gik igen noget tid, men så skete det : De åbnede showet med Up All Night og pigerne gik amok med at skrige, danse, synge og så videre. Sådan forsætte det hele showet igennem og stemningen var for fed. Så kom tidspunktet hvor de skulle op på "gyngen" og flyves hen til den lille scene midt i salen. Derefter sang de OWOA/TEENAGE KICKS og Twitter spørgsmålene blev svaret på. Et af var hvilken ringetone de ville have, hvis de selv kunne lave den.

Så tilbage til "hoved" scenen og så sang de på vejen "Last First Kiss" og sluttede med "LWWY" og "WMYB".

Så tilbage til hotellet og dagen efter shoppede og gik vi rundt i Stockholms gader indtil vi skulle med Arlanda Express tilbage til lufthavnen og hjem til Aalborg. Det var i alt 4 gange jeg sad i et fly på KUN 36 timer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sidevisninger i alt