tirsdag den 9. august 2016

Rhodos i BillederNu er jeg faldt på plads herhjemme vi var på ferie nede på Rhodos. Det var første gang vi var i Grækenland.  Jeg vil gerne derned en anden gang da der er rigtig smukt. Området vi boede i var Kalithea på hotellet RHODES LYKIA BOUTIQUE HOTEL som ligger kun 5 km fra Rhodos by. Det tager ca 10 minutter i ekspresbussen man tager fra hotellet Aldemar som ligger ca to minutter fra hvor vi boede. 

Vi har badet meget i poolen, været på sejltur med en glass buttom båd samt været inde i Rhodos to gange om aftenen. Vi gik mest inde i den gamle del af byen og det var rigtig smukt de steder vi fik set eller gik igennem.
 Vi var også ude og spise på en del af de restauranter der befinder sig i Kalithea nær vores hotel og de bedste var disse to: 
So on our vacation to Rhodes we went swimming a lot in the hotels pool and also I went for a short dive in the greek sea. Two times we visited Rhodes and walked around in the medieval part of town before returning to our hotel. One afternoon we also took a trip around the shore with a glass buttom boat. 

Tomorrow or Friday I will do a blogpost about the things I either bought while I was staying on Rhodes. 

- Sara Mie :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sidevisninger i alt